-->

Bouwen aan verandering

Slim digitaal werken in de GWW-sector: DigiCampus

Informatiemanagement

Gepubliceerd op: 11 juli 2024

Het gebruik van digitale tools en technologieën in de GWW-sector is niet nieuw. Maar de uitdaging ligt in het leren gebruiken en samenwerken met deze tools. DigiCampus is een mede-initiatief van Building Changes dat ondersteuning biedt bij de digitalisering in de sector. Het doel is om overheden, opdrachtgevers, opdrachtnemers en onderwijsinstellingen te helpen digitale technologieën te omarmen en te integreren in hun werkzaamheden.

De menselijke kant van digitalisering

Hoewel het lijkt alsof het digitaliseren een technisch verhaal is, vraagt het juist veel mensenwerk. DigiCampus brengt daarom partijen bij elkaar, vaak regionaal, zodat ze elkaar in het werkveld tegenkomen en leren samenwerken aan de hand van concrete voorbeelden en projecten. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers leren elkaar kennen en vertrouwen om succesvol digitaal te kunnen werken.

Trots op onze bijdrage

Tijdens de recente sessies van DigiCampus zijn verschillende testprojecten opgezet. "We zijn trots dat hier mooie dingen gebeuren en dat we hier een bijdrage aan leveren," laat Sybren Steensma weten, die namens Building Changes betrokken is bij het project.

Op 26 september en 9 oktober staan de volgende masterclasses gepland. Wil je ook deelnemen aan toekomstige bijeenkomsten of masterclasses van DigiCampus? Je kunt je aanmelden via info@digicampusgww.nl.