-->

Bouwen aan verandering

Doe mee met het Programma Toekomstgerichte Wijk

Business Innovatie

Gepubliceerd op: 11 juli 2024

Zijn onderwerpen als klimaatverandering, verduurzaming en circulariteit uitdagingen waar jij graag je tanden inzet? Doe dan mee met het Programma Toekomstgerichte Wijk. Wat levert het je op? Netwerken, kennisdelen en volop mogelijkheden om jouw bedrijf zichtbaarder te maken.

TKI Toekomstgerichte Wijk staat voor een toekomst waarin wijken veerkrachtiger worden tegen de uitdagingen van klimaatverandering en waar circulariteit in de buitenruimte centraal staat. We streven naar een leefbare omgeving die niet alleen vandaag, maar ook morgen nog prettig is.

Wat is jouw rol in het programma?

Jij speelt een essentiële rol in het programma Toekomstgerichte Wijk. Je brengt concrete projectervaringen, kennis en expertise in, en bent de drijvende kracht achter de uitvoering ervan. Door deel te nemen aan projecten en bijeenkomsten lever jij waardevolle input voor de verdere ontwikkeling van het programma.

En dit levert het je op

  • Projectinbreng: Breng een specifiek project op het gebied van klimaatadaptatie of circulariteit in.
  • Communicatie: Jouw project en de daaruit voortvloeiende lessen worden via nieuwsbrieven, publicaties en sociale media onder de aandacht gebracht.
  • Kennisdeling: Leer tips en tricks van andere ondernemers en kom in contact met koplopergemeentes.
  • Businesskansen: Ontdek met ondersteuning van Building Changes waar de businesskansen voor jouw bedrijf zitten.

Over TKI Toekomstgerichte Wijk

Het programma wordt mede gefinancierd door TKI Bouw en Techniek en georganiseerd door Hogeschool van Amsterdam, Building Changes, MKB Infra en Straatwerk Nederland. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor onze wijken.

Ben je geïnteresseerd en wil je precies weten wat het programma De Toekomstgerichte Wijk voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Vul je gegevens in op www.toekomstgerichtewijk.nl en Sybren Steensma, Guus Pieters of Jan-Willem Westrate nemen heel snel contact met je op.