-->

Bouwen aan verandering

Maak kennis met stagiaire Eva Tielkes

Gepubliceerd op: 18 september 2024

Sinds 2 september is Eva Tielkes als stagaire begonnen bij Building Changes. Zij stelt zich graag aan u voor en vertelt wat ze gaat doen de komende tijd. 

Hoi! Mijn naam is Eva Tielkes, ik ben 23 jaar en op 2 september ben ik gestart met mijn afstudeeropdracht bij Building Changes. Ik volg de opleiding Klimaat en Management, die onderdeel is van de opleiding Ruimtelijke Ordening, op het Saxion in Deventer.

Hoe kom ik dan helemaal in Delft terecht? Nou via de vader van mijn vriend, voormalig NGInfra directeur Aernout van der Bend. Hij wist nog wel een interessante plek voor mijn afstudeeronderzoek en zo ben ik in Delft begonnen. Ik zal mij tijdens mijn opdracht bezig houden met de klimaatbeleidscyclus bij gemeentes en waar daarin nog knelpunten zitten tussen de visie en de uitvoering ervan.

In mijn vrije tijd lees ik graag fantasy of romantische boeken. Ik heb ooit ergens gelezen dat je vanaf 500 boeken een kleine bibliotheek hebt, dus voor dat doel ben ik boeken aan het verzamelen. Daarnaast bezoek ik ook graag concerten, en dan met name bands in de metal of rock genres.

Ik ben op maandag en dinsdag aanwezig op kantoor en hoop jullie de komende maanden beter te leren kennen!